Sulaa 200 g suklaata ja 100 g voita bain-marie-leivonnassa. Poista lämpö heti, kun se on sulanut ja ruoskaa nopeasti, jotta se sujuu. Lisää muna ja sekoita nopeasti. Lisää 100 g juomasokeria ja sekoita nopeasti. Luo keksejä (noin 150 g) suuressa kulhossa. Lisätään pieniä paloja vaahtokarkkia ja / tai kuivattujen hedelmien paloja (mantelit, hasselpähkinät, saksanpähkinät) ja / tai hedelmäpasta. (Huomaa: määrä riippuu kaikkien makuista, mutta sinun ei pitäisi laittaa liikaa: jos laitat vain vaahtokarkkia, se kestää noin kymmenen kuutiota.) Kaada suklaasekoite kulhoon ja sekoita hyvin. Sitten kaada kaikki elintarvikekalvolle noin kolmekymmentä cm pitkä. Taita kalvo suureksi makkaraksi ja aseta 6 tuntia jääkaappiin kovettamiseksi.